Herunder kan du læse de betingelser der er gældende for reklamationer på varer købt på olietryk.dk.
Hvis du har spørgsmål til noget i forhold til betingelserne er du altid velkommen til at kontakte os enten via formularen under "kontakt" eller direkte på
mail: info@olietryk.dk.

Vi følger naturligvis retningslinierne fra
Forbrugerstyrelsen

Altid 14 dages fortrydelsesret!

Ønsker du at returnere en eller flere varer købt på olietryk.dk, beder vi dig kontakte os og meddele dette på mail: info@olietryk.dk.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt du har modtaget varer indkøbt på olietryk.dk, du skal give os besked om at du ønsker at benytte din fortrydelsesret senest 14 dage efter den dag du har modtaget varen. Varen behøver ikke at være sendt retur inden 14 dage, det er tilstrækkeligt at du har givet besked inden de 14 dage er gået. Herefter har du endnu 14 dage til at sende varen retur.

Din fortrydelsesret bortfalder 14 dage efter du har modtaget varen/varerne.

Returvarer må ikke være beskadiget under brug, og du kan kun fortryde købet, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som du har modtaget den.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen bliver brugt på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Hvis du fortryder dit indkøb på olietryk.dk, og ikke har gjort skade eller taget varerne i brug, får du hele det beløb du har indbetalt tilbage. Når du kontakter os for at gøre brug af din fortrydelsesret skal du enten oplyse kontonummer på din bankkonto eller give os besked om at du ønsker beløbet tilbageført på samme måde som varen er betalt (Tilbageførsel til betalingskort eller Paypal)
Beløbet tilbageføres når vi har modtaget varerne retur og kontrolleret, at de lever op til betingelserne for udnyttelse af fortrydelsesretten.

Fragt i forbindelse med returnering af varer ift. fortrydelsesretten købt på olietryk.dk afholdes af kunden.

Hvis du fortryder dit køb, skal returvarerne sendes til:

Johansen Trading
Svendborggade 17, 1. th.
2100 København Ø.

Hvis du fortryder dit køb inden du har modtaget varen kan du ligeledes fortryde ved at nægte at modtage forsendelsen. Varerne bliver da sendt retur til os.

Bemærk: Vi accepterer ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Du kan kun hæfte for eventuelle forringelser af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er åbenlyst nødvendigt for at fastslå art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan selvfølgeligt prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis vi modtager returvarer som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varerne som brugt, hvilket selvfølgeligt betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af den brugte vares handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du det samme, som hvis du handlede i en fysisk butik. Du må selvfølgeligt afprøve varen, men ikke tage den egentligt i brug.

Tilbagebetalinger af købsbeløb


Hvis du fortryder køb på olietryk.dk indenfor 14 dage efter du har modtaget varen, får du naturligvis hele det beløb, du har betalt tilbage.
I tilfælde af en værdiforringelse af varen jf. "Varens stand, når du sender den tilbage", som du hæfter for, fratrækkes en del af købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, og der ikke er mangler eller skader på varen refunderer vi selvfølgeligt samtlige betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger. (Vi refunderer dog ikke ekstra omkostninger ved levering som følge af dit eget valg af anden forsendelsesmetode end standardleveringer som der tilbydes på olietryk.dk)
Når du kontakter os for at gøre brug af din fortrydelsesret skal du oplyse kontonummer på din bankkonto eller at du ønsker beløbet tilbageført til det betalingsmiddel du benyttede ved bestilling. (Betalingskort eller Paypal)

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Mangler

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse ved mangler.

Reklamationsret

Når du handler på olietryk.dk har du 24 måneders reklamationsret efter købsloven. Vi tilbyder at du enten kan få

  • varen repareret
  • varen ombyttet
  • pengene tilbage
  • afslag i prisen

Tilbudet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at mangler/skader på varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden form for skadeforvoldende adfærd.

Efter købeloven skal der reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at en mangel eller fejl på varen er opdaget. Det skal bemærkes at der jf. lovgivningen altid er tale om rettidig reklamation hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at mangler eller fejl er opdaget.

Er reklamationen berettiget refunderes ligeledes dine rimelige fragtomkostninger ved forsendelse retur.

Ved reklamation skal varen sendes retur til:

Johansen Trading
Svendborggade 17, 1. th.
2100 København Ø.

Når du returnerer en vare, bedes du kontakte os på info@olietryk.dk inden du sender varen retur og beskrive problemet så detaljeret som muligt således at vi kan tage stilling til reklamationen.  Olietryk.dk kan vælge enten at få varen repareret eller ombyttet eller tilbyde et afslag i prisen eller pengene tilbage.

Bemærk at vi ikke accepterer reklamationer sendt pr. efterkrav eller lignende.